Arhitect proiectant

BlokAD Arhitectura, este o firmă de arhitectură înființată în, specializată în proiectare clădiri publice (educație, office etc.) și industriale. Scopul nostru este asigurarea unor servicii de înalță calitate, un design clar și pragmatic, bazat pe principii sustenabile și a rentabilității economice. În vederea extinderii echipei dorim sa angajâm:

1. Arhitect stagiar

Poziția deschisă este pentru absolvenții recenți, care au absolvit o facultate de arhitectură și doresc să efectueze perioada de stagiu. Căutăm un candidat care dorește să se perfecționeze lucrând la proiecte de dimensiuni și complexitate mare. Arhitectul stagiar va lucra împreună cu arhitecți cu experiență, având șansa de a participa la fiecare fază de proiect.

Calificările candidatului vor include:
– Absolvire facultate la specialitatea arhitectură (diplomă de arhitect)
– Cunoștințe minime: AutoCAD, MS Office (cunoștințe Revit Architecture, Adobe Photoshop, Sketchup constituie un avantaj)
– Capabil de a lucra într-un mediu colaborativ.

2. Arhitect proiectant

Poziția deschisă este pentru arhitecți cu experiență în proiectare de minim 3 ani, care doresc să lucreze într-o echipă extinsă la proiecte de dimensiuni medii și mari. Căutăm un candidat care va prelua coordonarea și urmărirea unor proiecte de arhitectură, de la faza de concept, până la urmărirea în execuție, inclusiv comunicarea cu beneficiarul și contract management.

Calificările candidatului vor include:

– Absolvire facultate la specialitatea arhitectură (diplomă de arhitect)
– Experiență în proiectare de minim 3 ani în proiectare sau execuție
– Cunoștințe minime: AutoCAD, MS Office (cunoștințe Revit Architecture, Adobe Photoshop, Sketchup constituie un avantaj)
– Cunoștinte privind legislația din domeniu, proceduri privind Autorizația de Construcție
– Abilități bune de comunicare și organizare (limba engleză necesar)
– Capacitatea de a condensa, clasifica cerințe, teme de proiectare și idei
– Capabil de a lucra într-un mediu colaborativ, în măsură să ia decizii și de a gestiona proiecte independent.

Oferim:

– Salariu atractiv
– Program de luru flexibil
– Șansa de promovare

– Învestim în dezvoltarea profesională continuă a echipei nostre.
Vă rugăm să trimiteți CV-ul, scrisoarea de intenție și portofoliu de proiecte (maxim 5 MB în format PDF, recrutare@studiohr.ro).