Este o iniţiativă care oferă un ALT-FEL de consultanţă şi servicii pe segmentul de HR, recrutarea, dezvoltare HR, instruire şi HR Branding. In era globalizări, post PC, cu apariția generație lor Y și Z, piața forței de muncă, cultura organizațională tranzitează schimbări radicale într-o manieră rapidă.

Obiectivele activităţii noastre sunt trasate în primul rând de nevoia clienţilor de a-şi asigura forţa de muncă calificată, de a determina cultura organizaţiei şi compatibilitatea candidaţilor cu aceste valori.

Scopul nostru este de a oferii o recrutare promptă atât calitativă cât şi cantitativă, cu metode convenționale cât și neo-convenționale. Serviciile noastre includ toate categoriile profesionale pe care clienții noștri o au, de la personal necalificat până la nivelul de executiv.

Totodată serviciile noastre includ sisteme de evaluare a culturii organizaționale, a sistemelor de retribuție și  motivaționale, evaluarea deficiențelor sistemului de management al resurselor umane, prin propunerea de strategii și soluții de îmbunătățire a acestora.

Echipa Studio HR