StudioHR  oferă o gamă completă de servicii HR:

1.  Recrutarea clasică

–      Constituie un pachet de servicii prin care contribuim la succesul companiei Dvs., prin recrutarea persoanelor conform cerinţelor specifice postului în condiţii de maximă eficienţă. Metodele utilizate diferă de la proiect la proiect, interviu structurat, recomandări și evaluarea acestora, testarea candidaților prin simularea de taskuri specifice, evaluarea abilități cognitive.

2.  HR Insider

–   Consultanță permanentă cu clienți care pun accent continuu pe procedurile de recrutarea, inițierea și dezvoltarea resurselor umane. Acces nelimitat la servicii profesionale inHouse pentru compania Dvs. indiferent de problemele HR pe care doriți să le soluționați. Auditarea companiei din punct de vedere al mecanismelor, procedurilor şi strategiilor HR. Optimizarea proceselor în care aportul factorului uman este maxim și decisiv.

3.  Executive search

Recrutarea de leaderi și manageri capabili de procesele de transformare al organizației constituie ceea mai mare provocare al strategiei de management. Totodată poate fi parte excitantă și de multe ori dificilă pentru un recruiter experimentat. Implicarea și răspunderea pentru aceste proiecte nu poate fi un proces de compromisuri, chiar dacă de multe ori cerințele sunt foarte specifice iar talentele foarte puține.

4.  Talent Search

–   Identificarea potențialelor umane cu capacități, abilități peste medie este o strategie foarte importantă pentru atragerea și integrarea de candidaților talentați, proaspeți intrați de pe piața muncii. Oferim consultanță cu privire la identificare și integrarea talentelor prin sisteme de perfecționare și coaching.