Recrutarea şi selecţia de personal este un pachet de servicii prin care SHR Recruitment va contribui la succesul companiei Dvs., găsind oamenii potriviţi cerinţelor postului în condiţii de maximă eficienţă.
 –   Deoarece necesităţilor clienților sunt foarte variate, răspundem întotdeauna cu campanii de recrutare bine planificate şi bugetate în funcţie de caracteristicile postului, le tratăm ca şi proiecte prioritare, parcurgând procedura clasică de recrutare şi analiza postului şi studiul nevoilor specifice.
–   Garanţia calităţii procesului de recrutare SHR Recruitment este perioada de la 30 până la 90 de zile de la data angajării – perioadă în care dacă persoana angajată prin  noi părăseşte postul, din motive de ne-corespundere profesionala sau etică, ne obligăm, fără nici un fel de cheltuială din partea Dvs., să recrutăm o persoană nouă.
–  Pe baza unui formular standard trimisă pe adresa noastră de email, primiti in maxim 48 de ore informații complete despre durata procesului de recrutare şi costurile exacte ale acestuia. Pentru orice proiect, costurile sunt calculate cu procent % din salariul brut al postului pentru care se doreşte recrutarea. Costurile diferă în funcție de complexitatea profilului dorit şi nr. de posturi vacante.
Asiguram un preț competitiv, și calitatea serviciilor în comparație cu orice ofertă al pieței de specialitate.

Cerere oferta de recrutare. Descarca formular !